Obetný ruženec Pátra Pia

0
Na začiatok: Obetujeme za celý svet: S celým nebom, v mene celého ľudstva a za celé ľudstvo, s dušami v očistci a za duše v očistci. A koľkokrát sa modlím, nech toľkokrát som schopný spoliehať sa na Božie milosrdenstvo každou modlitbou, hoci na to nemyslím.

Svätý Michal Archanjel, bráň nás v boji proti zlosti a úkladom diablovým, buď nám ochranou, pokorne prosíme, nech ho zavráti Boh! A ty, knieža nebeského vojska, Božou mocou zažeň do pekla satanáša a iných zlých duchov, ktorí sa na skazu duší po svete potulujú. Amen.

Príď, ó Duchu Presvätý, vylej na nás bohaté lúče svojho svetla! Príď, nebeský Otče, darca premnohých darov, osvieť naše srdcia!

 /alebo:/ Milovaný Ježišu, Ty si plný Ducha Svätého, Ty jediný si Synom Božím. Vylej na nás Ducha Svätého so svojimi siedmimi darmi a dvanástimi plodmi, aby nás opustil zlý duch.

Verím v Boha,... 

Sláva Otcu,... 

Otče náš...

3x Zdravas Mária (s úvodnými tajomstvami)

Sláva Otcu...

Na každom (zdravasovom) zrnku desiatku:
1. 1x Otče náš...

2. 1x Zdravas Mária (s tajomstvom)

3. 1x Sláva Otcu...

4. 1x Ó, Mária, bez poškvrny dedičného hriechu počatá, oroduj za nás, ktorí sa k Tebe utiekame.

Po každom desiatku: 
1. Milovaná, chválená, požehnaná, vzývaná a velebená buď Najsvätejšia a Najčistejšia Trojica a Eucharistické Srdce Pána Ježiša, skrze Nepoškvrnené Srdce Panny Márie, s jej bolesťami a slzami.

2. Milovaný, dobrý Otec PIO, pros za nás a modli sa s nami! Žehnaj nás a celý svet!

3. Ó, môj Ježišu, odpusť nám naše hriechy, zachráň nás od pekelného ohňa, priveď do neba všetky duše, najmä tie, ktoré najviac potrebujú Tvoje milosrdenstvo.

Na záver: Večný Otče, obetujeme seba i celý svet Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu a Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie na Večnosť, a túto modlitbu, túto obetu za všetkých ľudí!

Bolestný ruženec Otca Pia má najviac zásluh. Teraz sme ho povinní častejšie obetovať pre celý svet.

PRISĽÚBENIA pre tých, ktorí sa tento ruženec denne modlia — dané omilostenej duši 19. 4.1970
pri hrobe Otca PIA.

Najsvätejšia Panna z Karmelu: "Moje dieťa, prichádzam ako Ježišova a Vaša Matka. Uvažujte nad prisľúbeniami lásky, ktoré dám všetkým, ktorí sa modlia s ozajstnou zbožnosťou tento svätý ruženec s 50 Otčenášmi, 50 Zdravasmi, 50 Sláva Otcu a 50 Ó, Mária bez poškvrny dedičného hriechu počatá ..."

1. Dám im úplnú pomoc mojej milosti a pomoc vzhľadom na moje deti.
2. Dovediem ich bližšie k Najsvätejšej Sviatosti, kde je prítomný môj Boží Syn.
3. Dám im veľkú ľútosť nad svojimi hriechmi.
4. Dám im lásku, že im budú odpustené všetky hriechy doterajšieho života.
5. Dosiahnu skoré obrátenie členov rodiny.
6. Dám im dobre počuť cvičenie pre ich všetkých bratov.
7. Tí, ktorí sa denne modlia tento ruženec, môžu očakávať dobrú hodinu smrti. Budú ochránení od zlého a pri opustení tohto sveta prejdú do života v nebi.
8. Bude im i celej rodine udelená prebohatá láska.
9. Tým, ktorí zomrú a pôjdu do očistca, hovorím, že už na budúci deň ich odtiaľ vyslobodím.
10.Všetkým, ktorí sa modlia tento ruženec, sľubujem, že aj pre ich blízkych pokrvných udelím skoršie vyslobodenie z očistcového ohňa.
11.Pred smrťou ich budem vopred varovať, aby mohli odísť s prijatím svätých sviatostí.
12.Krátko pred smrťou budú mať zjavenie môjho Syna i moje, vašej Matky.
13.Obdarujem pokojom mestá i národy, kde sa ku cti Najsvätejšej Trojice i mojej, vašej milujúcej Matky, denne budú modliť tento ruženec.
14.Všetkých, ktorí sa modlia tento ruženec, celý ich život prikryjem svojím plášťom, pod ktorým budú bezpeční.
15.Všetkým, ktorí sa modlia a uvažujú oddať sa pod ochranu môjho Srdca, udelím lásku, že budú zbavení alebo uchránení trestu.
16. Kto sa tento ruženec modlí z lásky, dostane milosť, že zomrie v sobotu a pre jedného člena rodiny je pevná (istá) záchrana. Žehnám Vás+."
17. Prísľub (daný istej nemeckej omilostenej duši): Skrze každé slovo pri ruženci Otca PIA bude jedna duša obrátená (alebo dostane výstrahu pri smrti), a jedna biedna duša bude vyslobodená.

Pán Ježiš - 28. 4. 1970 - skrze tú istú omilostenú dušu hovorí: „Moje deti, môžete si predstaviť radosť, akú preciťuje moje Srdce, keď sa modlíte tento ruženec Otca PIA, lebo on znamená veľkú obetu. Keď sa ho modlíte, robíte to za tých, čo sa nemodlia, za tých, čo blúdia a urážajú moje Najsvätejšie Srdce, z ktorého pre všetkých plynie zmilovanie. O koľko viac sa modlíte, o toľko viac hriešnikov sa navráti. Preto konajte viac obety k mojej božskej Tvári! Tým viac osôb sa so mnou zblíži cez Eucharistiu, kde sa vám darujem pre vaše vykúpenie.

Moje deti, tento ruženec je pevným znakom stáleho spojenia s Najsvätejšou Trojicou, so mnou a tiež s vašou Najsvätejšou Matkou. Nepáčia sa mi slová niektorých mojich detí, ktoré hovoria, že sa chcú modliť ruženec ako doteraz (klasický) a pritom nezbadajú, že v ruženci Otca PIA je ten k Najsvätejšej Panne už vložený. Preto je on dokonalým. Kto sa ho modlí, nech vie, že ide priamo k Najsvätejšej Trojici a k Panne Márii, vašej Matke, obklopenej chórmi anjelov. To znamená, že voláte ku všetkým nebeským Mocnostiam, preto dostávate väčšie milosti."

Panna Mária - Ruža Duchovná o ruženci Pátra PIA: „Ruženec Pátra PIA je taký potrebný, ako ešte nikdy. Rozširujte ho a získavajte nových ctiteľov! Duševná potreba je taká veľká na zemi, že už iba modlitbou možno oddialiť tresty. Ja som stále s vami a modlím sa. Tých, ktorí sa modlia ruženec Pátra PIA, vezmem pod svoj plášť. Prostredníctvom tohto ruženca získate mnoho milostí. Vaša Matka pozerá na vás a tí, ktorí sa ho modlia, budú pri Božom tróne celkom blízko pri Spasiteľovi i pri mne. Nebojte sa! Sľubujem vám osobitnú ochranu. A vy stupňujte svoje modlitby!"

Pán Ježiš 15. 11. 1973 hovorí k vizionárke skupiny: „Predovšetkým prízvukujem všetkým modlitbovým skupinám v Španielsku a za hranicami, modlite sa ruženec pokánia ... Chcem modlitbové skupiny s pravým kajúcim zmýšľaním, aj ak zostanú v každej skupine len 2 osoby. Čoskoro sa aj katolícke učenie vo veľkej miere sfalšuje, a to dokonca urobia biskupi a kardináli. Ale tí, čo sa pokorne a zbožne modlia ruženec Pátra PIA, budú vlastniť ducha rozoznávania ... 

Sľubujem všetkým modlitbovým skupinám, ktoré sa modlia kajúci ruženec, celkom zvláštne vedenie v dňoch temnoty. Hľa, kajúcim ružencom sa preukazuje Najsvätejšej Trojici a tiež Matke Božej odprosenie. Päťdesiatkrát sa opakuje „Otče náš, ktorý si na nebesiach!" Viete, čo to znamená? To, že váš nebeský Otec, ktorý je v nebi, roztvára svoje náručie, otvára svoje uši a s láskou vám načúva, lebo ho 50x vzývate. Aký veľký je to teda tento ruženec! Ale dnešní ľudia nemajú už čas na modlenie. Na nič podobné nemajú čas, ale majú čas na mnohé svetské veci. Tu stojím uprostred vás so slzami v očiach a s krvácajúcim Srdcom ...! 
Spomínajte si na tento 15. november, ako deň, v ktorom, váš Spasiteľ zostúpil na toto Palmar de Troya, plačúc a krvácajúc, aby sa kajúci ruženec stal povinným vo všetkých modlitbových skupinách."

Zjavenie k ružencu Pátra PIA pod „Bielym krížom": Od začiatku napádal Satan ruženec Pátra PIA zúrivými útokmi (on vie, prečo), používal všetky prostriedky: nadávanie, osočovanie, závisť, nedôveru, atď., ba aj iných vizionárov.
3. 2. 1970 povedal Pán jednému vizionárovi skupiny: „Prečo toľkí nepriatelia proti modleniu „ruženca Otčenášov", keď je to moja vôľa, aby sa ho ľudia modlili!"

16. 3. 1970 sa ukazuje pri tejto modlitbe Večný Otec. Zúrivé útoky proti tomuto ružencu naďalej pokračujú.

DRAHOCENNÁ KRV - Matka Božia, ako Kráľovná od drahocennej Krvi, hovorila k omilostenej vizionárke Antónii Lambergerovej v Klagenfurte: „Položte stuhu drahocennej Krvi okolo vašej vlasti. Cez drahocennú Krv nemôže Rus preniknúť."

Nebeská Matka si želá, aby sme často, ba každú hodinu, obetovali drahocennú Krv touto modlitbou: „Večný Otče, skrze bolestiplné, Nepoškvrnené Srdce Máriino a s Jej slzami, obetujeme Ti drahocennú Krv a rany Ježiša Krista, aby Matka zmarila moc satanovu a s archanjelom Michalom a so všetkými anjelmi zahnala zlých duchov a zničila všetky ich diela a plány, najmä teraz a v túto hodinu v našej otčine. Amen."

Mysli na to pri každej práci, že ju robíš s milým Spasiteľom a pre Neho, tak ju vykonáš na vynáhradu za všetky naše hriechy a získaš si zásluhy pre časnosť a večnosť.

„Večný Otče, obetujem Ti drahocennú Krv Ježiša Krista na zmier za moje hriechy, na útechu úbohých duší v očistci a za prosby sv. Cirkvi."

„Vravím vám: Duša, ktorá ma prosí v Duchu, je silnejšia ako celé vojsko diablov. Veď ja som jej silou a ponáhľam sa jej v ústrety so svojimi zástupmi vojska. Nemodlíte sa za svojich nepriateľov, preto ste im vydaní napospas ich zlovôli. Vy sami nesiete za to vinu.
Vy nenávidíte, bojíte sa, osočujete svojich nepriateľov, (ktorých nepoznáte), usilujete sa pred nimi skrývať, ale ja vám vravím:
Máte sa za nich modliť, aby som na nich vylial svoju Otcovskú lásku, a ja to urobím.
Proste ma podľa mojej vôle, potom budú vaši nepriatelia proti vám bezmocní. Veď som vás vykúpil, veď som vás tým vzal celkom do svojich rúk. Vravím vám, kto sa za svojich nepriateľov a nactiutŕhačov a za tých, čo vám robia zle, nemodlí podľa mojich slov, bude bedákať v hodinách zármutku, lebo bude bezmocne vydaný tým mocnostiam, ktoré vytiahli zničiť veľkú časť ľudstva.
Toto nech je vám ako ďalšia kotva záchrany pre prichádzajúcu ťažkú situáciu. Amen."

/cirkevne schválené/
Zdroj: antost.swebcz

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Každý komentár je spravovaný Adminom. * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top