Novéna k svätému Pátrovi Piovi z Pietrelciny

5
Táto novéna k svätému Pátrovi Piovi bola zložená v Národnom centre Padre Pio.

Svätý Páter Pio, nauč nás modliť sa s pokorou, aby sme boli medzi pokornými, ktorým Otec v evanjeliu sľúbil, že odhalí tajomstvá Jeho Kráľovstva.

Svätý Páter Pio, nauč nás modliť sa s vierou, ktorá nám pomôže rozpoznať tvár samotného Ježiša v chudobných a trpiacich. Podpor nás v našej hodine ťažkostí a skúšok, a ak by sme padli, daj nám poznať radosť zo sviatosti odpustenia.

Svätý Páter Pio, nauč nás nežnej oddanosti Márii, Matke Kristovej a našej Matke. Tebe zverujeme žiadosť, predstavenia našej duše Panne Márii, aby sme získali večnú spásu od Pána.


Svätý Páter Pio, si náš priateľ, utešiteľ našich duší a pomoc nás hriešnych. Rozumieš nám tak dobre, pretože vieš, čo to znamená trpieť. Tebe zverujeme naše dobro a dobro našich blízkych.

Svätý Páter Pio, tebe zverujeme svojho ducha, aby sme vydržali bolesti, ktoré nosíme v srdci.

Svätý Páter Pio, sprevádzaj nás na našej pozemskej púti do požehnanej vlasti, kam aj my dúfame, že prídeme a budeme večne kontemplovať Slávu Otca, Syna a Ducha Svätého.

Slávny svätý Páter Pio, zverujeme ti svoj príhovor, aby sme od Božskej dobroty získali milosti, po ktorých tak horlivo túžime. Vezmi nás pod svoju ochranu, chráňte nás pred všetkým zlom a predovšetkým sa za nás prihováraj pred Najvyšším, Ježišom Kristom, aby sme skrze odpustenie hriechov vytrvali v konaní dobra. Amen.

Ó, Bože, dal si svätému Pátrovi Piovi veľké privilégium zúčastniť sa jedinečným spôsobom na umučení svojho Syna. Udeľ mi, na jeho príhovor milosť ... [spomeňte svoju prosbu] ... po ktorej horlivo túžim; a predovšetkým mi daj milosť žiť v súlade s Ježišovou smrťou, aby som dosiahol slávu vzkriesenia.

3x Sláva Otcu,...

Zdravas, Kráľovná, matka milosrdenstva …

Najsvätejšie Srdce Ježišovo, do teba vkladám všetku dôveru.

Svätý Jozef, pestún Ježiša Krista, oroduj za nás.



Masima
Tags

Zverejnenie komentára

5 Komentáre
Prosím nespamujte. Každý komentár je spravovaný Adminom. * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Prosím ta páter pio oroduj za mojeho brata aby sa uzdravil z tejto choroby aby sa uzdravili jeho pľúca a bol zdravší ako bol pred tým prosím ta aj za každého jedného človeka na tejto hriesnej zemi a zmiluj sa aj nad moju celú rodinu ďakujem Amen 🙏 👏 👏 👏 🤲 🤲 🤲 🙏 🙏 🙏

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mily Pater Pio, prosim ta za prihovor za mojho tazko choreho brata Stefana, aby mal silu tento kriz nosit, prosim aj za vsetkych chorych na tomto svete, prosim aj za tych,ktory sa o chorych staraju. Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. PaterPio prosím ťa prihovor sa u nášho nebeskéhoOTCA za môjho vnúčika Dominika za jeho uzdravenie .Vrúcne ťa prosím zmiluj sa nadomnou a vypočuj moju prosbu PanBoh zaplať

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prosim za svojho vnucika a jeho uzdravenie od kasla ,tiez za jeho mamu a jej zdravie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pátra Pio

    prosíme za naše vnúčatá, ktoré študujú, zvlášť za vnuka, ktorý začína štúdium. Nech sa im primerane darí, nech takto v rodine potešia.

    OdpovedaťOdstrániť
Zverejnenie komentára
To Top