Silná modlitba za ochranu a uzdravenie v čase pandémie na príhovor svätého Pátra Pia

0
Sladký Páter Pio, modlím sa v tejto dramatickej chvíli pre celé ľudstvo. Prosím ťa, príď nám na pomoc a ochráň nás pred koronavírusom. 

Páter Pio, pokorný a oddaný služobník všemohúceho Boha, Cirkev si ťa ctí ako veľkodušného rozdávateľa Božieho milosrdenstva. Vždy si preukazoval milosrdenstvo a súcit s chorými a Pán skrze teba robil zázraky uzdravovania.

Páter Pio, zmiluj sa nad nami, pokornými hriešnikmi, vypočuj naše modlitby a zbav nás pandémie koronavírusu. Páter Pio, nech sa uzdravia všetci, ktorých postihol koronavírus. Daj im silu bojovať proti tomuto hroznému vírusu a húževnatosť v rekonvalescencii. Obnov v nich pevnú vieru, schopnú veriť, že všetko je možné, ak je to Božia vôľa.


Páter Pio, dodávaj dôveru a odvahu lekárom, sestrám a všetkým zdravotníckym pracovníkom, aby nemocnice mohli vykonávať liečivé zázraky na tých, ktorí trpia na koronavírus. Nech ich srdcia súcitia, nech rozpoznajú Ježiša v každom pacientovi, zaisti, aby starostlivosť bola dostupná pre všetkých, najmä pre najnúdznejších a najzraniteľnejších na zemi.

Páter Pio, nauč nás milovať našich bratov a sestry, ktorí trpia na celom svete, aby sme sa nemodlili len za ľudí, na ktorých nám záleží. Daj nám nesebecké srdce, nauč nás skutočnej štedrosti, obetovať sa bez toho, aby sme mysleli na pozemskú odmenu.

Páter Pio, nech je moja modlitba v čase pandémie koronavírusu hodná vypočutia v nebi. Amen.

Masima
zdroj:padre pio pietrelcina

Zverejnenie komentára

0 Komentáre
Prosím nespamujte. Každý komentár je spravovaný Adminom. * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Zverejnenie komentára (0)
To Top