Korunka k svätému Pátrovi Piovi

4
- pre súkromnú pobožnosť - 

Na medaile: Ó, Ježišu, plný milosti a lásky, obeť za hriešnikov, ktorý si preplnený láskou chcel zomrieť za nás na kríži. S pokorou ťa prosím, aby si sa oslávil v nebi aj na zemi.

Svätý Páter Pio z Pietrelciny, ktorý sa veľkoryso podieľal na utrpeniach, verne pracoval pre slávu svojho nebeského Otca a pre dobro duší, ťa veľmi miluje.

S dôverou ťa prosím, aby si mi na jeho príhovor udelil milosť, po ktorej horlivo túžim...

Pomodli sa 3x Otče náš... 3x Zdravas´ Mária... 3x Sláva Otcu


Iný variant modlitby na medaile: Ó, Bože, dal si svätému Piovi z Pietrelciny, kapucínovi, veľké privilégium jedinečným spôsobom sa zúčastniť na umučení Svojho Syna, udeľ mi, prostredníctvom jeho príhovoru milosť....... po ktorej tak veľmi túžim a predovšetkým mi daj milosť života v súlade s Ježišovou smrťou, aby som dosiahol slávu zmŕtvychvstania.

Masima
zdroj: catholic company.com

Zverejnenie komentára

4 Komentáre
Prosím nespamujte. Každý komentár je spravovaný Adminom. * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Svätý Páter PlO oroduj za mojich rodičov a všetkých zomrelých, aby dosiahli pokoj a večný život. Amen

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Svätý Páter PlO, ďakujem, že si.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sv. Pater Pio, oroduj za mojho syna a za celu nasu rodinu.
    Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sv.Pater Pio Oroduj Za Nas Za obratenie Hriesnikov Za Duše V 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ocisci Za Zosnulých Za Dusicki Za nenarodené deti Za Deti Za Mládež Za Rodini Za Manželstva Za Cele Ludctvo O Milosti A Milisrdenstvo Dakujem Amen

      Odstrániť
Zverejnenie komentára
To Top